• Információk!

          • Tisztelt Szülők!

            Értesítjük Önöket, hogy a II. Rákóczi Ferenc Alapiskola az Iskolaügyi Minisztérium által jóváhagyott rendelet alapján a 2021/2022-es tanév elején lehetőséget nyújt otthoni öntesztelő tesztek igénylésére a biztonságos iskolai környezet megtartása érdekében. A teszteket igényelhetik a diákok szülei azon diákok számára, akik már oltottak illetve oltatlanok vagy már túlestek a megbetegedésen. Minden esetben az otthoni tesztelés önkéntes és ingyenes.
                   Minden igénylő számára biztosított 1 csomag 25 db-os gyorsteszt és 25 db mintavevő pálcika otthoni használatra.

            Az elektronikus kérdőív (gyorsteszt igénylő) megtalálható a Google Classroom rendszerben minden diák osztályánál.

            Azok a szülők, akik elektronikus formában nem tudják visszaküldeni a nyomtatványt, számukra az iskola főbejáratánál biztosítva lesz nyomtatott formában a gyorsteszt igénylő. A nyomtatványokért az alábbi időpontokban lehet jönni:  2021. augusztus 23.  (hétfő) 15:00-ig
                                                      2021. augusztus 24.  (kedd) 15:00-ig
                                                      2021. augusztus 25. (szerda) 15:00-ig     

            További információ a tanévkezdéssel kapcsolatban:

            2021. szeptember 2. – Tanévnyitó 9:00-kor az osztályokban
            Az iskolai konyha és büfé szeptember 3-tól működik. Az elsősök számára az ebéd szeptember 25-től intézhető az iskolakonyhán. A többi évfolyam számára az ebédet elég telefonon keresztül lejelenteni az iskolakonyhán.
            A tanévkezdéskor a diákok hozzák magukkal váltócipőjüket, egészségügyi csomagjukat és 2db maszkot!
            A belépésnél kötelező az egészségügyi állapotot (Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti) igazoló nyomtatvány kitöltése. A nyomtatvány letölthető az iskola honlapjáról (https://rakoczi.edupage.org/a/szuli-nyilatkozat-1) illetve átvehető az iskola épületének előterében.                                                                  

          • Szülőföldön magyarul - Sajtóközlemény!

          • A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. értesíti a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága szakmai irányításával működő „Szülőföldön magyarul” program keretében a tavalyi, 2019/2020-as tanévre szóló nevelési, oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz, valamint hallgatói támogatást igénylő érintetteket, hogy megkezdődik a támogatás átutalása a jogosult pályázók számlájára.

            A kifizetés több körben, pár hét eltéréssel kerül megvalósításra. Az 1. és 2. körben azok az érintettek kapják meg a támogatást, akik hiánytalanul nyújtották be a pályázatot.

            A megítélt nevelési, oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz támogatás összege személyenként: 60 EUR.

            A támogatás kifizetésének 2. köre 2021. március 1-jén elkezdődött.

            Az idei évtől a kifizetések új banki partneren keresztül, a Československá obchodná banka, a. s. (ČSOB) közreműködésével történnek, kizárólag banki átutalással a pályázók által az adatlapon feltüntetett számlaszámra.

            SZMPSZ

            BGA Felvidék

          • Értesítés!

          • Tisztelt Szülők!

            Mivel a járványügyi helyzet nem javult, tudatjuk Önökkel, hogy 2021.1.18-tól minden évfolyamban folytatódik a távoktatás. Bármilyen változás történik az iskolakezdéssel vagy a teszteléssel kapcsolatban, időben tudatjuk Önökkel.

            Jó egészséget kívánunk, vigyázzanak magukra, egymásra!

      • Kapcsolat

        • Základná škola Františka Rákócziho II. s vyučovacím jazykom maďarským - II. Rákóczi Ferenc Alapiskola V. Palkovicha 3 Kolárovo
        • +421 35/777 13 62
        • V. Palkovicha 3, 946 03 Kolárovo 946 03 Kolárovo Slovakia
      • Bejelentkezés